Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Hiányzó utazási kedvezmények

 A rokkant ellátottak nagy része, akik még  utazni szeretnének valamint rehabilitációs ellátásból, rendszeres szociális segélyből élő igen beteg emberek (ami 30-40 ezer forint ellátást jelent havonta) szintén teljes áru busz és vonatjegyeket kénytelenek váltani!  Ezért legtöbbjük már le is szokott a közösségi közlekedésről.

 Aki belgyógyászati betegség miatt lett leszázalékolva, mostmár "mozgáskorlátozottnak" is érezheti magát.  Ez a valódi helyzet 2014-ben utazás ügyben! 


 Nagyon  remélem ez a helyzet hamarosan igazságosabbá válik. Szeretném elérni, hogy minden beteg leszázalékolt kapjon végre kedvezményes utazási lehetőséget, kedvezményes BKK bérletet. 


"Az utazási kedvezmények és a nyugdíjas bérletek elvonása, a megváltozott munkaképességű személyek közül 150 ezer fő számára, ez megosztó és diszkriminatív. Orvoshoz minden betegnek el kell jutni. A betegek többségének a rendszeres orvosi kezelések miatt létkérdés a kedvezményes bérlet és utazási jegy igénybevétele. Ők nem tudják a segélyszerű ellátásaikból előre megfizetni ezeket az utazásokat.